FRITEZA®

procjena kupaca 4.9/5

5/5

3 U 1 FRITEZIJA S KAPACITETOM 2L

Vaš saveznik u kuhinji

3 U 1 FRITEZIJA S KAPACITETOM 2L

Vaš saveznik u kuhinji

998HRK 499HRK

5/5
5 KOMADA NA AKCIJI 50%

UNAPRIJED POSTAVLJENI NAČINI

KRUŽENJE ZRAKA

PODESITE TEMPERATURU

BESPLATNA DOSTAVA

KUHANJE NIKADA NIJE BILO TAKO JEDNOSTAVNO I ZDRAVO

Zahvaljujući inovativnoj 3-u-1 fritezi, možete jesti sočna, ukusna i ukusna jela brze hrane bez masnoće. Možete pržiti ekstra hrskave pileće prstiće, pečenu svinjetinu, pomfrit ili koristiti funkciju sušenja za pripremu dehidriranog povrća bez dodane masnoće.

Za razliku od drugih, čak i skupljih, friteza, dolazi s nekoliko dodataka koji su već uključeni, tako da ih nema potrebe posebno kupovati (rotirajuća košara za pomfrit, ražanj za piletinu i kotačići za ražnjiće, koji vam omogućuju kuhanje raznih namirnica odjednom ).Isto vrijeme).

8 načina kuhanja za kuhanje bilo koje vrste hrane.

Možete ga prati u perilici posuđa!

Osigurava učinkovitu cirkulaciju zraka, omogućavajući prženje bez emitiranja mirisa prženja

Raspon temperature između 65-205 °C. Omogućuje kuhanje cijelog pileta, dehidriranje voća ili povrća, ali i prženje ribe i mesa u rekordnom roku i s nepogrešivim okusom.

NARUČITE SADA

Preporučamo da iskoristite akcijski popust od 50% koji uskoro ističe.

 samo za 499HRK umjesto 998HRK
Besplatna dostava i plaćanje pouzećem

KAKO MOGU NARUČITI FRITEZNICU?

Vi samo trebate ostaviti svoje podatke u sljedećoj formi kako bi Vas naš operater mogao kontaktirati i objasniti sve detalje proizvoda.

Nema potrebe za plaćanjem unaprijed!

HRK998 HRK499

RECENZIJE KUPACA

GIOVANNA R. ✅

4.6/5

Pregled nakon tri dana. U praksi je to mala ventilirana pećnica. Vrlo brzo kuhanje u usporedbi s pećnicom, ali zbog ventilacije ima tendenciju da više isuši hranu. U prilog tome da ide pećnicu ne morate grijati kod kuće. Za 3 min podiže se na temperaturu. Pokušao sam napraviti savršen pečeno krumpir, piletinu i mesne okruglice u pola vremena. U svakom slučaju, opravdao je moja očekivanja.

JONAS B. ✅

5/5

Jedna od najboljih kupovina za ljude poput mene koji vole zdravu hranu i kuhanje bez masti. Probala sam fritezu sa: piletinom, povrćem (tikvice, tikve, krumpir, brokula, patlidžan, mrkva) bez ulja i ispali su jako ukusni. Za one koji žele da budu hrskavije možda preporučujem ulje u spreju. Vrlo jednostavno za čišćenje, samo uklonite košaru i s vrućom vodom, sapunom i neabrazivnom spužvom može se očistiti brzo i super jednostavno! OD PRVOG DANA KORIŠTENJA SKORO DA SAM PRESTALA KORISTITI PEĆNICU! PREPORUČUJEM!

VINCENT A. ✅

5/5

Primljeno! Savršeno pakiranje, estetski vrhunsko, isprobajte prvu noć s čipsovima bez ulja i soli. Savršeno za održavanje linije. Drugi dan teleći odrezak, odličan i savršeno pečen. Očito morate napraviti neke testove prije nego što točno odredite kuhanje i vrijeme. Preporučujem da počnete s minimalnim vremenom, a zatim ga ponovno upotrijebite. To sam i ja napravio s odreskom. Kupovina je u potpunosti ispunila moja očekivanja.

3 U 1 FRITEZIJA S KAPACITETOM 2L

Vaš saveznik u kuhinji

998HRK 499HRK

5/5
5 KOMADA NA AKCIJI 50%

UPIŠITE SVOJE PODATKE I ZAVRŠITE NARUDŽBU

ČESTA PITANJA

Troškovi dostave su potpuno besplatni.

Da, radi vaše udobnosti i sigurnosti nudimo uslugu plaćanja pouzećem, možete platiti izravno kuriru kada stignete kući!

This site is not a part of the FACEBOOK Website or FACEBOOK Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.